Наименованието Мар-Ин 77 ЕООД, търговската марка “Щори Софи”, лого, корпоративни символи, както и цялото съдържание на сайта, са собственост на Дружеството. Нито една част от сайта не може да бъде възпроизвеждана под никаква форма – копирана, разпространявана или ползвана като снимки, текст, графики, услуги, с каквато и да е цел и в каквато и да е медия или компютърна среда без изричното писмено съгласие на Дружеството. Материалите на този сайт са под закрилата на Закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на Авторското право, права върху търговската марка или други законови разпоредби.
Дружеството си запазва правото да публикува банери от всякакъв вид, както и връзки (линкове) от която и да е част на сайта, съобразно действащото българско законодателство.
Потребителят има право да ползва свободно ресурсите на сайта за законни цели, като спазва ограниченията, предвидени в тези общи условия. Потребителят няма право да използва сайта по начин, който нарушава местен или международен закон и/или правата на други лица.